Over ons

Het Team

Mijn naam is Kim Schuring-Janssen, 2 jaar geleden heb ik UIT! opgezet en sindsdien werk ik elke dag met veel plezier met honden. Ik vindt het belangrijk dat elke hond genoeg persoonlijke aandacht krijgt en daarom ook met veel plezier mee UIT! gaat.
Dit is Nicolette, zij maakt sinds kort deel uit van het UIT! team en is net als ik helemaal gek op honden. Nicolette volgt naast haar werkzaamheden voor UIT! een opleiding tot kynologisch gedragstherapeut en doet in haar vrije tijd ook nog eens vrijwilligerswerk voor het dierenasiel. Een echte topper dus!Aanmelden

Voor het aanmelden van uw hond(en) kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze website, ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Direct contact met mij opnemen kan natuurlijk ook.

Ik kom vervolgens bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en is bedoeld om in een vertrouwde omgeving kennis te maken met u en uw hond(en). Als u besluit gebruik te maken van de diensten van UIT! worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een overeenkomst en ontvangt u deze samen met de algemene voorwaarden per mail.

De hondenbus

De honden worden opgehaald in een speciaal ingerichte hondenbus. De bus beschikt over ruime hokken met rubberen anti-slipmatten. Deze matten zorgen voor grip gedurende de rit en zijn makkelijk schoon te houden, waardoor de bus hygiënisch blijft. De bus is voorzien van een brandblusser en EHBO kit. 

De wandeling

De wandelingen zullen plaatsvinden in het Amsterdamse bos, waar de honden lekker los kunnen lopen. Wij proberen zoveel mogelijk verschillende routes te lopen, zodat elke wandeling weer spannend is. De duur van de wandeling is minimaal één uur. 

Voorwaarden Groeps wandelingen

Om mee te mogen met de groepswandelingen van UIT! dient u hond aan een aantal voorwaarden te voldoen.

  • Uw hond is sociaal naar mens en dier
  • Uw hond heeft zijn/haar jaarlijkse inenting gehad
  • Uw hond wordt preventief behandeld tegen vlooien en wormen
  • Uw hond luistert goed en kan loslopen
  • U bent als eigenaar te aller tijde aansprakelijk voor uw hond
  • U dient een WA-verzekering te hebben waarin uw hond is opgenomen.
  • Het ophaalpunt ligt binnen het werkgebied van UIT!


* Bij ziekte of loopsheid kan uw hond niet mee met de uitlaatservice. Graag dit zo spoedig mogelijk melden.